Wie we zijn

Wie, wat en hoe we zijn

GVO drukkers & vormgevers B.V. in Ede is een zelfstandig bedrijf dat al 4 generaties ervaring heeft binnen de grafische industrie. Met een familieachtergrond bestaat de huidige directie uit neven Alje Tamminga en Marco Kolk, beide grafische zwaargewichten. Met zo’n 35 medewerkers bedienen we klanten in het hele land en daarbuiten.

GVO drukkers & vormgevers B.V. biedt een breed scala aan grafische ontwerp, productie- en afwerkingsmogelijkheden en daarbinnen hebben we specialismen op het gebied van verpakkingen en disposables. Bij al onze producties is de doelstelling om hoogwaardige grafische producties te vervaardigen passend bij de specifieke klantwens. GVO is daarbij een flexibele innovatie partner is, persoonlijk en betrokken, met aandacht voor detail.

Voor ons gaat aan iedere nieuwe order een stukje productontwikkeling vooraf.

Onze klanten

GVO Drukkers & Vormgevers heeft voor haar verschillende productgroepen en evenzo grote diversiteit aan klanten. Van groot zakelijk, tot particulier, tot concullega drukkers en alles wat zich daar tussen bevindt. Voor allen van hen is GVO de specialist, een vraagbaak of gewoon leverancier als het om drukwerk gaat.

Neem contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie en een rondleiding.

ISO Gecertificeerd

GVO Drukkers & Vormgevers is ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen om onze processen te borgen. De norm toetst daarnaast op van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Als klant biedt u dit zekerheid ten aanzien van proces en eindproduct.

Het ISO 14001 certificaat sluit aan bij MVO standaarden en een circulaire economie. En zeker omdat de grafische industrie veelal werkt met milieu belastende (vloei)stoffen en afvalstromen acht GVO Drukkers & Vormgevers het van essentieel belang de organisatie en het milieubeleid steeds te toetsen en strak na te leven. Dit certificaat toont aan dat betreffende processen in onze organisten geborgd zijn. We nemen zo een ‘groene’ positie in binnen de keten.

 

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

 

OF DOE VAST INSPIRATIE OP

Contactgegevens

Niels Bohrstraat 36
6716 AM Ede
Tel.: +31(0)318 54 40 30
E-mail: info@gvo.nl

Openingstijden

Ma 08:00 – 17:00
Di 08:00 – 17:00
Wo 08:00 – 17:00
Do 08:00 – 17:00
Vr 08:00 – 17:00